Ny spri-tusj :D

Hallo ♥ Nok en dag med skole. Skulle ønske vi kunne hatt ferie noen uker til, hverfall nå når vi har begynt å få lekser - stress. I dag har jeg faktisk ikke gjort noe som helst. Jeg kom hjem fra skolen 14.10 fordi vi hadde gym i de to siste timene, som gjorde at vi fikk gå en god stund før. Så dro var jeg med min kjære mamma på butikken for å kjøpe en  hvit tusj (HAHA), så dro vi på macc´ærn og kjøpte McFlurry... og NÅ sitter jeg her med lekser :( sykt kjedelig, ellerhva?


selvutløser #1 (Y)


selvutløser #2 (Y)

også selvbilde (Y) Sorry for oppdateringsinnlegg om min vanlige og spennende hverdag, meeeeen jeg har faktisk ikke gjort noe spessielt idag som dere kjønner :) Noen andre som er like heldig som meg som har fått lekser allerede?

 

- ANETTE 

Én kommentar

helene ep

23.aug.2011 kl.21:07

fine bilder av deg :)

Skriv en ny kommentar

ANETTEVBLOGG ☀

ANETTEVBLOGG ☀

14, Oslo

Jente på 14 år som heter Anette. Foto og venner er min lidenskap og jeg blogger om det som intresserer meg. Jeg klarer meg ikke uten speilrefleksen og PCen. Som mange andre blir jeg evig takknemlig for tilbakemeldinger, og kom gjerne med tips om det er noe du vil jeg skal blogge om. - www.anettev.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits