Anbefaling: CHI produkter

Heihei ♥ tenkte å komme med en anbefaling, og denne gangen er det CHI produkter som er å anbefale. Da jeg var i USA, kjøpt jeg både silkeoljen og en av kurene. Jeg har også en balsamspray fra samme merke. Jeg er veldig fornøy med alle tre produktene, pluss at de lukter skikkelig godt :)


Dette er kuren. Den tar du i når du har vått hår. Jeg pleier å ta den i etter shampoo, også bruker jeg denne i stedet for balsam. Men selvfølgelig ikke hver dag da :)


Dette er silkeoljen. Denne bruker jeg hele tiden. Den kan både brukes i håret og på kroppen. Jeg pleier å ta den i håret etter at jeg har dusjet, når håret er håndkletørket. Som sakt så kan den også, brukes på kroppen som en slags kroppsolje, som gjør at huden kjennes ut som silke :)  Har du prøvd CHI produktene?  Minner også om dette innlegget!

 

- ANETTE ☀
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ANETTEVBLOGG ☀

ANETTEVBLOGG ☀

14, Oslo

Jente på 14 år som heter Anette. Foto og venner er min lidenskap og jeg blogger om det som intresserer meg. Jeg klarer meg ikke uten speilrefleksen og PCen. Som mange andre blir jeg evig takknemlig for tilbakemeldinger, og kom gjerne med tips om det er noe du vil jeg skal blogge om. - www.anettev.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits