Anette´s strandtips


☀ En stooor bag. Det er typsik med å ha med en alt for liten bag, så jeg ikke får plass til håndkle engang :) Men i fjord sommer kjøpte jeg en fra Accessorize, som jeg får plass til alt i!

☀ Solkrem. Det er alltid lurt å bruke solkrem, det gjor jo at du ikke blir solbrent, og at fargen holder lenger. Hvis du vil bli litt fortere brun kan du også bruke sololje.

☀ Penger. Du kan jo ta med egen mat, men det kan man jo bli fort lei av, med mer eller mindre du har med no digg frukt ellerno :D Men hvis du har med deg penger, så kan du jo kjøpe deg en is, eller litt godteri hvis det finnes en kiosk eller butikk i nærheten.

☀ To bikinier. Det er ikke akkurat noe jeg pleier å ha med, men hvis jeg skal være litt lenger på stranda en dag, og kanskje grille på kvelden ellerno, så er det jo lurt å ha noe tørt å ha på seg :)

☀ Kald vann. Det er alltid bra å ha med seg noe kalt og drikk, hvertfall hvis det er veldig varm.

☀ Radio/iPodhøytaler. Jeg pleier ofte å ta med meg iPod høytalerer min, eller bare mobilen min.. da bilr alt så mye bedre :D

HAHA - får du noe nytte av tipsene? ♥ Jeg tror kanskje det kommer et til innlegg i kveld - har vært veldig få innlegg i sommer, men har ikke orket :)

 

- ANETTE 

Én kommentar

rebekka

04.aug.2011 kl.00:08

(y)

Skriv en ny kommentar

ANETTEVBLOGG ☀

ANETTEVBLOGG ☀

14, Oslo

Jente på 14 år som heter Anette. Foto og venner er min lidenskap og jeg blogger om det som intresserer meg. Jeg klarer meg ikke uten speilrefleksen og PCen. Som mange andre blir jeg evig takknemlig for tilbakemeldinger, og kom gjerne med tips om det er noe du vil jeg skal blogge om. - www.anettev.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits