Klasse tur til teknisk museum! :)

Halla :D Idag var klassen min + meg, på teknisk museum. Og det var egentlig skikkelig teit, for vi fikk ikke velge selv hvem vi skulle gå med! Og den "gruppa" jeg var på, fikk ikke en gang lov til å gå hvor vi ville. Så meg, Christine, Paula, Ida, Sara og Amalie gikk bare rundt å så på rare ting. Haha - sykt intressant, ellerhva? :D Men det var jo koselig da :)

 Etter å ha tatt toget hjem, stakk jeg, Nora og Ylva hjem til Nora for å  chillen :D Haha, her kommer det eneste brukbare bildet som ble tatt. Hvis jeg legger ut  noen av de andre, så kommer Nora og Ylva til å rotte seg sammen mot meg å ta igjen med no dobbelt så ille. Så jeg tar ikke den skjansen :) :)


I forrige innlegg fikk jeg forresten et spørsmål om hvor mye kameraet mitt kostet og om det er lett å bruke, og det kan jeg jo svare på vettu ;) Det kostet 3999,- da jeg kjøpte det i fjor, og det er ekstremt enkelt å bruke! Jeg kan forstatt ikke alt, men jeg har lært mye om kameraet siden jeg kjøpte det for et og et halvt år siden :) Bare å si ifra hvis det var noe mer dere lurte på om kameraet!

 

- ANETTE ☀

Én kommentar

Kos :) Fine bilder!

Skriv en ny kommentar

ANETTEVBLOGG ☀

ANETTEVBLOGG ☀

14, Oslo

Jente på 14 år som heter Anette. Foto og venner er min lidenskap og jeg blogger om det som intresserer meg. Jeg klarer meg ikke uten speilrefleksen og PCen. Som mange andre blir jeg evig takknemlig for tilbakemeldinger, og kom gjerne med tips om det er noe du vil jeg skal blogge om. - www.anettev.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits