Anbefaling: Nikon D3000

Helluuuu ♥ Tenkte jeg skulle komme med en anbefaling. Og siden flere har spurt om hvilket kamera jeg bruker, så skal jeg anbefale det! Jeg bruker da altså Nikon D3000 speilrefleks. Det er utrolig bra! (synes jeg)


Det fungerer veldig bra til mitt bruk, sånn for å ta bilder i bursdager, og sånne ting, men det er også bra veldig bra hvis du skal ta litt nærbilder som fokuserer på én ting også :D Du kan også ta på en innstilling som gjør at du kan ta masse bilder rett etter hverandre. Lysheten på bildene du tar har også en engen innstilling.


Haha - vet egentlig ikke helt hva jeg skal si for no mer om det egentlig, annet enn at hvis du skal kjøpe speilrefleks, så anbefaler jeg deg å kjøpe dette, eller Nikon D3100 som er akkurat samme kameraet.. bare at man kan filme med det :)


Løp og kjøp Nikon D3000! :) :)

Har du Nikon D3000? :D

 

- ANETTE ☀

3 kommentarer

yves

08.jun.2011 kl.19:41

Det er sykt bra <3 :D

juliehaldorsen

08.jun.2011 kl.19:44

Har nesten helt likt kamera, har Nikon D3100 :)

PS: Kommenterer alltid tilbake!
Takk for anbefaling! :) Hvor mye koster det og er det enkelt i bruk?

Skriv en ny kommentar

ANETTEVBLOGG ☀

ANETTEVBLOGG ☀

14, Oslo

Jente på 14 år som heter Anette. Foto og venner er min lidenskap og jeg blogger om det som intresserer meg. Jeg klarer meg ikke uten speilrefleksen og PCen. Som mange andre blir jeg evig takknemlig for tilbakemeldinger, og kom gjerne med tips om det er noe du vil jeg skal blogge om. - www.anettev.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits