hyttekos inne på hytta :)

Halo! dagen idag har ikke hvert noe annet en slapp. Har liggi inne på hytta og spist hjemmelagde skoleboller og sett på teen mum weekend break på MTV :D vi har også vært en liten tur nede i Trysil på "shopping" faktisk, for jeg skulle kjøpe en lue, som jeg aldri frant "/ Igår snakket jeg faktisk med Ylva på skype, det var kjempekoslig - hun er i ...? ja, kommer ikke på hva det heter akkurat nå, men det er ca. 3 timer med bil unna Trysil :)


Skoleboller er bra! må lade opp til imorgen, for da har mamma tenkt til å dra meg med ut på en 1,7 mils lang skitur! ønsk meg lykketil med det. For å si det sånn, jeg er ikke spessielt god på langrennski - faller omtrent hver 2. meter, og det er på flatmark (a)

hva har du gjort idag?


- ANETTE ♥

2 kommentarer

Karoe - Karoline <3

21.feb.2011 kl.22:18

Så kos :D

21.feb.2011 kl.23:41

Kos! <3 det heter skeikampen :P lykke til i morra haha <<3 <3

Skriv en ny kommentar

ANETTEVBLOGG ☀

ANETTEVBLOGG ☀

14, Oslo

Jente på 14 år som heter Anette. Foto og venner er min lidenskap og jeg blogger om det som intresserer meg. Jeg klarer meg ikke uten speilrefleksen og PCen. Som mange andre blir jeg evig takknemlig for tilbakemeldinger, og kom gjerne med tips om det er noe du vil jeg skal blogge om. - www.anettev.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits